Bilverkstad

Bilservice på Lidingö

-Vi utför service och reparerar de flesta bilar

Vi på Bodalsgaraget utför en komplett bilservice av din bil på Lidingö. Vi är bemannade med gediget erfarna mekaniker inom bilservice och reparation på personbilar och lätta lastbilar. Vi utför de flesta förekommande typer av reparationer och service på fordon. Vi uppfyller biltillverkarnas rekommendationer för service och underhåll: lämna gärna bilen till oss för fullservice.

Vi utför även däckbyten. Klicka här för att läsa mer om vår däckservice.

Är du i behov av en bilservice?

Kontakta oss på telefon 08–765 01 99 för att boka tid.

Lång erfarenhet av bilservice

Hos oss kan du alltid försäkra dig om att vi utför ett väl genomtänkt jobb. Vi tar hand om din bil på bästa sätt genom att serva & reparera bilen på bästa sätt.
Som bilverkstad har vi många års erfarenhet av många olika bilmärken och du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil hos oss. Ibland kan det vara en god idé att att lämna in bilen på service hos oss på Lidingö. Vi går då igenom bilen och letar efter tänkbara fel och ser till att den är redo för att tas ut på vägarna på ett säkert sätt.

Besiktning av din bil

Vi hjälper dig också alltid inför och efter besiktning genom att se om det är något som borde åtgärdas innan du besiktigar bilen. Skulle dbilen inte gå igneom besktningen så kan vi åtgärda felen. Kontakta oss på Bodalsgaraget för en komplett bilservice eller besiktning!